Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!
 Meer afbeeldingen van Batavus Boulevard X-Light

Batavus Boulevard X-Light

Productomschrijving Batavus Boulevard X-Light

Extra licht fietsen kan met de Boulevard X-Light. Of je veel kilometers fietst of de fiets gebruikt voor de dagelijkse ritten, op deze fraaie mat grijze fiets kom je overal.

De maar liefst vierentwintig versnellingen geven je voldoende mogelijkheden. En de mooi weggewerkte kabels zorgen dat je bij het parkeren niet verstrengeld raakt in bijvoorbeeld het stuur van een andere fiets.

Specificaties

Merk Batavus
Aantal versnellingen 24 (Derailleur)
Remmen V-brake
Verlichting Batterij koplamp met aan/uit knop
Framematen 44, 48, 53, 57, 61
Gewicht 16,2 kg
Bekijk meer fietsen!

Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers