Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!

Flyer C5.1

Productomschrijving Flyer C5.1

De Flyer C-Serie is speciaal ontworpen om maximaal comfort aan haar berijder te bieden. De C staat niet alleen voor Comfort, maar ook voor City. Want dit model is de juiste keus voor stadsritten, voor het doen van boodschappen en rijden op minder goede wegen. Deze elektrische Flyer fiets heeft een lage instap, een wat rechtere zitpositie en is zeer stabiel. De verende zadelpen en voorvork, het ergonomische stuur, de brede en hoge 26 inch banden zorgen voor zeer prettige rijeigenschappen onder alle omstandigheden. Door de zeer lage instap is het ook de juiste keuze voor mensen die wat slechter ter been zijn.

In de collectie van 2014 is de Flyer C serie er met lage instap, in de kleuren wit, zwart en zilver. De Flyer C-serie elektrische fiets is verkrijgbaar in vele afmontages. Met verschillende standaard kenmerken en vele extra opties. Daarmee is en blijft de meeste geliefde Flyer het ideale vervoermiddel voor toertochten.

Specificaties

Merk Flyer
Max actieradius 60 - 80 km
Actieradius info Actieradius is afhankelijk van de omstandigheden en uw rijstijl
Accu's Panasonic 12 Ah
Wielmaat 26"
Versnelling Shimano 8-speed Nexus
Remmen Magura HS11 hydraulische velgrem
Motor Panasonic Next Generation middenmotor
Gewicht 27 - 30 kg
Bekijk meer e-bikes!

Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers