Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!

Flyer T8

Productomschrijving Flyer T8

De Flyer T-serie elektrische fiets komt optimaal tot zijn recht bij langere tochten en als alternatief voor woon-werkverkeer. Plezierig toeren is het uitgangspunt van de Flyer T-serie elektrische fiets. De elektrische fietsen hebben een slank frame en staat op sportieve 28 inch banden. Deze Flyer fiets heeft een wat sportievere zit. Ook zonder ondersteuning fietst deze elektrische Flyer dankzij het lage gewicht uitstekend. Uitstekend getest door de ANWB en de Telegraaf.

De T-Serie is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen met vele extra opties. In combinatie met de 28 inch-velgen en de nieuwe 'Marathon Plus' tourbanden van Schwalbe is de Flyer T-serie de perfecte tour- en trekkingbike.

Specificaties

Merk Flyer
Max actieradius 80 - 100 km
Actieradius info Actieradius is afhankelijk van de omstandigheden en uw rijstijl
Accu's Panasonic 15 Ah
Wielmaat 28"
Versnelling Shimano 8-speed Nexus naafversnelling
Remmen Shimano Rollerbrakes
Motor Panasonic Next Generation middenmotor
Gewicht 25 - 28 kg
Bekijk meer e-bikes!

Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers