Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!

Vogue City

Productomschrijving Vogue City

De Vogue City is een zeer luxe elektrische fiets met krachtige middenmotor. Doordat de motor in het midden is geplaatst ligt het zwaartepunt van de fiets laag, iets wat de wegligging zeer ten goede komt.

De beproefde Nexus 8 versnellingsnaaf fietst heerlijk licht en de 8 versnellingen laten zich eenvoudig verstellen door de draaischakelaar in het handvat.

De actieradius is, door het gebruik van de hoog rendement middenmotor van Bafang groot. Op een volle accu rij je in de eco-stand 90 tot 115 kilometer* volledig ondersteund. De Vogue City heeft 5 ondersteuningsstanden en werkt trapkrachtafhankelijk, zo hou je altijd het gevoel de fiets de baas te zijn.

Het comfort is uitstekend door de mono-shock voorvork en de verende zadelpen. De felle LED verlichting zorgt in het donker dat je goed zichtbaar bent en de Vogue City heeft zelfs een remlicht.Standaard op de fiets is de eenvoudig verstelbare stuurpen waardoor je makkelijk eens een andere fietshouding kunt aannemen, bijvoorbeeld op de wat grotere afstanden.

Specificaties

Merk Vogue
Max actieradius 90 - 115 km
Actieradius info Actieradius is afhankelijk van de omstandigheden en uw rijstijl
Accu's 36V-13Ah lithium ion uitneembaar
Wielmaat 28 inch
Versnelling Shimano (Nexus) 8 speed
Remmen Shimano Rollerbrake
Motor 250 Watt Bafang Max midden motor
Gewicht 25 kg
Bekijk meer e-bikes!

Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers